آموزش طرز تهیه کتلت بدون گوشت با استفاده از مغز نان باگت

آشپزی امروز ما به یک غذا با طبخ سریع و خوشمزه اختصاص دارد

Kotlet-Bedoone-Gousht

مواد لازم:
مغز نان باگت: ۱ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده: ۱ عدد متوسط
شیر: ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد کوچک
پودر سوخاری برای داخل کتلت: ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و پودر سوخاری: به مقدار لازم
پیازچه: به دلخواه

Javoneh.IR

طرز تهیه:
نان باگت رو بین دو تا دست میسابیم تا ریز بشه. شیر رو بهش اضافه میکنیم. نباید نونمون خیس بشه در حد تر شدن. سیب زمینی و پیازم بهش اضافه میکنیم. تخم مرغو توش میشکنیم و مخلوط میکنیم. احساس میکنیم تخم مرغش زیاده اما نیست! حالا ادویه جات و پودر سوخاری و پیازچه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.
Javoneh.IR
کف تخته کارمون رو پودر سوخاری میپاشیم. با قاشق از مواد برمیداریم و میذاریم رو اون پودر سوخاری روشم باز پودر سوخاری میپاشیم و با دست شکل میدیم. الان باز شل و وله نگران نباشین این کتلت خوش قلقه. روش پودر بپاشینو صافش کنید. ترکم برداشت باز نگران نشین خوب سرخ میشه. میندازیم تو روغن و سرخ میشه. روغنم کم کم اضافه کنین چون پودر داره سریع میسوزه.
نکته: سیب زمینیش زیاد باشه مزه ی کوکو سیب زمینی میده! پیشنهاد میکنم سیب زمینیش کم باشه که بیشتر حالت سوخاری و ترد داشته باشه.

0